Tekstschrijver donna van de ven portfolio (aangepast)

Portfolio

Zij gingen je voor. Oordeel zelf.

Voor Zicht ICT schreef ik de teksten op de website. Voor de homepagina zijn dat korte teksten met de belangrijkste informatie, voor de doorklikpagina’s uitgebreide uitleg over de ICT-oplossingen.

Bekijk de website

Voor Groeps-kantoor schreef ik de webteksten, verzorgde ik de SEO en maakte ik een leaflet. De stijl is duidelijk en to-the-point, zodat mensen weten waarom ze voor Groeps-kantoor moeten kiezen.

Bekijk de website

Voor de Culinaire Duizendpoot schreef ik smakelijke teksten. Ook voor het broertje van dit cateringbedrijf – Foodtruck Sjef – mocht ik een eigen levensverhaal bedenken en op papier zetten.

Bekijk de website

Bij Apple Music werkte ik mee aan het schrijven van teksten voor diverse playlists. In de categorie pop vind je zo’n 150 teksten van mijn hand. De teksten zijn jong, fris en enthousiast en motiveren lezers om de playlist te beluisteren.

Voor de nieuwe website van Vloerenbedrijf Lau Kerkhof schreef ik vlotte, toegankelijke en SEO-proof teksten. Van 7 aanvragen in de maand in 2015 ging Lau naar 47 aanvragen per maand in 2018.

Bekijk de website

Voor Beppie’s Maaltijdservice schreef ik de teksten voor de website, twee flyers en een folder. Beppie’s begon in 2015 en levert nu dagelijks met 4 eigen wagens maaltijden in heel Den Bosch.

Bekijk de website

Voor Merkwaardig Reclame schreef ik alle teksten voor de nieuwe website. De teksten stralen uit waar Merkwaardig voor staat: creativiteit, inspiratie en mooie concepten.

Bekijk de website

BaMi is dé glossy van Berlicum en Middelrode (Balkum en Mirroi). Voor BaMi ga ik op pad om bijzondere mensen uit het dorp te interviewen. 

Bekijk de website