Tekstschrijver donna van de ven over mij (aangepast)

Ha! Leuk dat je meer over mij wilt weten. Grote kans dat je op zoek bent naar een tekstschrijver. Liefst een die past bij je bedrijf. Als je verder leest, kom je er snel achter of ik dat ben.

Freelance tekstschrijver

Laat ik me om te beginnen netjes voorstellen. Donna van de Ven, aangenaam. Freelance tekstschrijver van beroep. Ik woon in Rosmalen en werk in de regio Den Bosch. Voordat ik begon met mijn eigen onderneming, was ik copywriter bij een reclamebureau. En daarvoor studeerde ik aan de Universiteit van Tilburg. Tekst en communicatie om precies te zijn.

Online teksten

Nu ben je natuurlijk benieuwd wat ik zoal doe. Ik schrijf vooral voor online. Websites, blogs, social media: overal waar letters zijn. Over mijn schrijfstijl dan. Die is vlot, helder en begrijpelijk. Specialisatie? Daar doe ik niet aan. Het is mijn vak om me snel in je bedrijf te verdiepen en te ontdekken wat je klanten verwachten. Jij vertelt me wat je doet, ik zet dit om in een toffe tekst.

donna van de ven zakelijk blogger

Laat je horen

Heb jij een prangende vraag over je teksten? Stel hem gerust. Je kunt me bereiken op 06-43164465 of via info@donnavandeven.nl. En op LinkedIn.