Tekstschrijver donna makkelijk schrijven b1 niveau (aangepast)

Weet je nog? Die keer dat je helemaal verdiept was in een goed boek? Of toen je vol inspiratie zat na het lezen van een artikel? Dat is wat een goede tekst met je doet. Het neemt je mee, laat je nadenken en zet je aan tot actie.

Ik schrijf teksten die je bijblijven. Liefst met een vleugje creativiteit. Maar altijd met een heldere boodschap. Want daar gaat het om: dat je lezer weet waarom die ├ęcht voor jou moet kiezen. En vervolgens de telefoon pakt om je te bellen.

Tekst met een boodschap

Elke boodschap komt namelijk beter over als je lezer weet wat je bedoelt. Zonder het woordenboek erbij te hoeven pakken. Maar als het even kan wel met een glimlach.

Je zit bij mij goed als je houdt van:

  • Een vlotte schrijfstijl
  • Begrijpelijke teksten
  • Creatieve invalshoeken

Klinkt goed? Neem dan contact op.

Zo werkt dat

Stap 1: interview houden

Om te beginnen komen we bij elkaar en nemen we je website, brochure of artikel door. Verwacht een paar kritische vragen van mijn kant. Wat is je doel? Waarom moet ik naar jou toe, in plaats van de concurrent? Wie wil je bereiken? Zo geef je mij een compleet en vooral concreet beeld van wat je doet.

Stap 2: tekst uitwerken

Aan de slag. Alles wat je hebt verteld in het interview, zet ik op papier. Je krijgt daarbij meteen aanbevelingen voor de indeling en structuur, of stuurt me een opzet door die al gemaakt is. In deze fase verdiep ik me in je klant en boodschap en zet ik die om in teksten die aanzetten tot actie.

Stap 3: feedback geven

Zodra de eerste versie van de teksten af is, ontvang je die van mij per mail. Je hebt dan de kans om ze te bekijken en punten voor verbetering door te geven. Deze feedback verwerk ik dan in de nieuwe versie.

Stap 4: definitieve teksten plaatsen

Samen komen we tot een definitieve versie van je teksten. Jij plaatst ze vervolgens op de plek waar je ze gaat gebruiken. Als je dat fijn vindt, check ik daarna hoe alles eruitziet in de vormgeving. Past een titel net niet of loopt een alinea te ver door, dan kan ik dit nog aanpassen.

Stap 5: je boodschap verspreiden

Alles klaar? Dan is het tijd om je boodschap te verspreiden. Bijvoorbeeld via een nieuwsbrief, je sociale media of een advertentie. Ook hier denk ik graag met je mee.

Bekijk de aanpak voor een contentstrategie